تفاهمنامهای سهجانبه میان استانداری قم، ارتش جمهوری اسلامی ایران و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان برای احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی و کارخانه تولید پنل خورشیدی با ظرفیت ۶۰۰ مگاوات در قم منعقد شد. ارتش جمهوری اسلامی ایران با سرمایهگذاری ۴ هزار میلیارد تومانی، این نیروگاه را در اراضی خود احداث میکند. همچنین، کارخانه تولید پنل خورشیدی با فناوری پیشرفته "تاپ گان" و سرمایهگذاری هزار میلیارد تومانی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان راهاندازی خواهد شد.
نتایج جستجو تگ برای: کارخانه تولید پنل خورشیدی
احداث نخستین شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در شهرستان قروه تصویب شد. این شهرک که به تولید پنلهای خورشیدی اختصاص دارد، با هدف توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، کاهش ناترازی برق و ایجاد اشتغال پایدار راهاندازی میشود. عملیات اجرایی آن از سال ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد.
مدیر عامل بزرگترین تولیدکننده زنجیره ارزش فتوولتائیک در ایران گفت: هم اکنون واحدهای تولید پنل خورشیدی با ظرفیت تولید سالانه ۲۳۰۰ مگاوات در استان مرکزی در حال بهرهبرداری هستند.
فاز دوم بزرگترین کارخانه تولید پنل خورشیدی ایران با ظرفیت 1800 مگاوات در استان مرکزی و 12 نیروگاه تجدیدپذیر به ظرفیت مجموع 70 مگاوات در 7 استان به صورت همزمان توسط وزیر نیرو به بهره برداری رسید.
یک تولیدکننده در صنعت پنلهای خورشیدی از سرمایه گذاری گسترده برای تکمیل زنجیره ارزش ساخت پنل خورشیدی در کارخانه واقع در خمین استان مرکزی خبر داد