برنامه دولت برای احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان تهران

استاندار تهران از برنامه‌ریزی‌های گسترده برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف انرژی در استان تهران خبر داد. وی اعلام کرد که تا پایان دولت چهاردهم، ۲ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان وارد مدار خواهد شد و بخش قابل توجهی از این ظرفیت تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

پرداخت تسهیلات ۸۰۰ میلیارد ریالی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس و خوزستان

صندوق کارآفرینی امید به‌منظور توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و رفع ناترازی انرژی برق، تسهیلات ۸۰۰ میلیارد ریالی را برای احداث و یا توسعه نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلووات در مناطق مستعد خوزستان و فارس پرداخت می‌کند. این اقدام در راستای بهره‌برداری از ظرفیت‌های طبیعی این مناطق و ارتقای امنیت انرژی کشور صورت می‌گیرد.

اختصاص ۵ هکتار اراضی ملی در شهرستان آبیک قزوین برای احداث نیروگاه خورشیدی

مدیر امور اراضی استان قزوین از واگذاری ۵ هکتار اراضی ملی در شهرستان آبیک به‌منظور احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد. این اقدام به‌منظور افزایش ظرفیت تولید برق استان و حمایت از سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی تجدیدپذیر انجام شده است.

واگذاری اراضی ملی برای انرژی خورشیدی در لرستان با تخفیف ۸۰ درصدی اجاره‌بها

مدیرکل منابع طبیعی لرستان از واگذاری ۱۲۰ هکتار اراضی ملی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با تخفیف ۸۰ درصدی اجاره‌بها خبر داد. این اقدام به‌منظور تسریع در توسعه انرژی تجدیدپذیر و حل چالش ناترازی برق در استان انجام می‌شود، هرچند مشکلات اجرایی روند بهره‌برداری از پروژه‌ها را کند کرده است.

شناسایی ۱۳۶ نقطه در خراسان‌شمالی برای تولید ۳۵۷ مگاوات برق خورشیدی

۱۳۶ نقطه در خراسان‌شمالی برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی به ظرفیت ۳۵۷ مگاوات شناسایی شده است. مدیرعامل شرکت توزیع برق استان می‌گوید ۵۶۰ هکتار زمین برای این منظور اختصاص یافته و ادارات و صنایع مکلفند بخشی از برق مصرفی خود را از منابع تجدیدپذیر تأمین کنند.

اختصاص ۶ هزار هکتار زمین رایگان در ملارد برای توسعه انرژی خورشیدی

۶ هزار هکتار زمین در شهرستان ملارد برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی به‌صورت رایگان به سرمایه‌گذاران واگذار می‌شود. سرپرست فرمانداری ملارد با اشاره به ضرورت گذار به انرژی‌های پاک، این طرح را گامی جدی برای کاهش آلودگی هوا و جبران ناترازی انرژی دانست.

آمادگی کرمانشاه برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در شهرک‌های صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه از آمادگی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در شهرک‌های صنعتی استان خبر داد و بر تأثیر آن در رفع ناترازی انرژی و تأمین برق پایدار صنایع تأکید کرد.

ثبت‌نام ۶۰ کشاورز در ساوه برای احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۴.۵ مگاوات

رئیس اداره برق ساوه از ثبت‌نام ۶۰ کشاورز برای احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۴.۵ مگاوات در چاه‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد. این طرح که با هدف تأمین انرژی از منابع تجدیدپذیر اجرا می‌شود، برای کشاورزان بازگشت سرمایه و سودآوری تضمین می‌کند.

کردستان، میزبان ۱۶۰ سرمایه‌گذار برای نیروگاه‌های خورشیدی

مدیرعامل شرکت توزیع برق کردستان از اعلام آمادگی ۱۶۰ سرمایه‌گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی در استان خبر داد. وی به چالش‌های جغرافیایی استان در راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی اشاره کرد و اعلام کرد که ظرفیت تولید برق خورشیدی در استان به ۱۵ مگاوات رسیده است.

ایلام میزبان ۷ شهرک تخصصی انرژی خورشیدی می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام از برنامه‌ریزی برای ایجاد ۷ شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در استان خبر داد. این پروژه‌ها به سرمایه‌گذاران امکان می‌دهند تا در هر شهرک تا سقف ۳ مگاوات سرمایه‌گذاری کنند، که می‌تواند نقشی مهم در رفع ناترازی‌های انرژی و توسعه پایدار ایلام ایفا کند.

لزوم کاهش بروکراسی برای توسعه انرژی خورشیدی در صنایع و تأمین انرژی پایدار

دبیرکل خانه صمت بر ضرورت کاهش بروکراسی در فرآیندهای تأسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجهیز صنایع به انرژی خورشیدی تاکید کرد و گفت: «تأخیر در اخذ مجوزها و پیچیدگی‌های اجرایی مانع اصلی استفاده مؤثر صنایع از انرژی‌های تجدیدپذیر است و باید برای تسریع این فرایندها اقدامات فوری انجام شود.»

برنامه‌ریزی ساتبا برای تأمین بیش از ۱۷۰۰ مگاوات اینورتر از تولیدات داخلی

در راستای تأمین نیاز بیش از ۱۷۰۰ مگاوات مبدل‌های برق خورشیدی برای دستگاه‌های دولتی، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) در نشستی با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده اینورترهای خورشیدی، برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت تولید داخل را مطرح کرد. هدف این نشست تسهیل فرآیند تولید داخلی و حل چالش‌های تأمین این تجهیزات از طریق واردات بود.