با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی کردستان از سرمایهگذاران
احداث نخستین شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در کردستان تصویب شد

احداث نخستین شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در شهرستان قروه تصویب شد. این شهرک که به تولید پنلهای خورشیدی اختصاص دارد، با هدف توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، کاهش ناترازی برق و ایجاد اشتغال پایدار راهاندازی میشود. عملیات اجرایی آن از سال ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد.
به گزارش چشمانداز انرژی، در راستای سیاستهای کلان کشور برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، احداث نخستین شهرک تخصصی انرژی خورشیدی استان کردستان در شهرستان قروه تصویب شد. این طرح که از مهمترین پروژههای زیرساختی این استان محسوب میشود، با هدف بهرهگیری از انرژیهای پاک، کاهش ناترازی برق و ایجاد اشتغال پایدار اجرایی خواهد شد.
کیومرث حبیبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان، با اشاره به اهمیت این پروژه گفت: «یکی از سیاستهای اصلی دولت در حوزه انرژی، حرکت بهسوی توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است لذا ایجاد شهرکهای تخصصی انرژی خورشید جزء اهداف و سیاستهای ابلاغی دولت است و احداث این شهرک، علاوه بر کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی، میتواند نقش مؤثری در تأمین پایدار انرژی استان ایفا کند.» وی ضمن تصویب این طرح، گفت: «شهرک تخصصی انرژی خورشیدی از نیازهای استان است و امیدواریم با حرکت به این سمت و سو، علاوه بر جبران ناترازی انرژی به ایجاد اشتغال پایدار در استان کمک کنیم.»
حمایت کامل از سرمایهگذاران و تسهیل روند اجرا
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان نیز در این خصوص اعلام کرد که شهرک تخصصی انرژی خورشیدی قروه صرفاً برای تولید پنلهای خورشیدی طراحی شده و هیچ کاربری دیگری نخواهد داشت. وی افزود: «با حمایتهای استانداری کردستان و تصویب این طرح در کارگروه امور زیربنایی استان، تمامی استعلامهای موردنیاز اخذ شده و مجوزهای زیستمحیطی نیز صادر شده است.»
حمیدرضا امانی همچنین بر حمایت از بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: «با توجه به ظرفیتهای اقلیمی شهرستان قروه، ورود سرمایهگذاران میتواند تأثیر بسزایی در پیشبرد این طرح داشته باشد و شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، تسهیلات ویژهای برای واگذاری زمین و تأمین زیرساختهای لازم به منظور حمایت از سرمایهگذاران متقاضی در نظر گرفته است.»
زمان آغاز عملیات اجرایی و اهداف توسعهای پروژه
بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، عملیات اجرایی این شهرک تخصصی در سال ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد. انتظار میرود که بهرهبرداری از این مجموعه، علاوه بر افزایش تولید انرژی خورشیدی، موجب توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال پایدار و رونق صنایع وابسته در استان شود.
این پروژه بهعنوان یکی از گامهای بلند کردستان در مسیر توسعه پایدار و استفاده از انرژیهای پاک، فرصت مناسبی برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی ایجاد خواهد کرد تا در مسیر تحول صنعت برق کشور مشارکت کنند.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/dce6d
نظر شما