مدیرکل توسعه سامانههای مقیاس کوچک ساتبا با اشاره به قابلیتهای استان مرکزی در زمینه تولید انرژی خورشیدی گفت: تاکنون حدود ۲۱۰۰ مگاوات مجوز و قرار داد برای احداث نیروگاههای تجدید پذیر در استان مرکزی به امضاء رسیده است و ۹۰ مگاوات در این استان نیروگاه تجدید پذیر احداث شده است.
نتایج جستجو تگ برای: مدیر کل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک ساتبا
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از ساتبا، گروههای کارشناسی ساتبا با همکاری توانیر، شرکتهای توزیع برق و نمایندگان دستگاههای اجرایی مرتبط در استانها، ارزیابی میدانی ۵۰۰ ساختگاه برای احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را آغاز کردهاند. این پروژه با هدف کاهش ناترازی انرژی تا پیک برق سال آینده و تسریع در فرآیند صدور مجوزهای زمین نیروگاهها، از استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد شروع شده است.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا،طرحی را تشریح کرد که با اجرایی شدن آن هم میتوان چالشهای مربوط به تأمین برق چاههای کشاورزی و دامپروری در فصل تابستان را رفع کرد و هم سبب توسعه مزرعه های خورشیدی در کشور خواهد شد.
حدود 4000 سامانه خورشیدی در استان سیستان و بلوچستان نصب شده و امیدواریم با هدف گذاری ایجاد شده، ساخت 5000 سامانه تا پایان سال محقق شود.
عموم مردم می توانند تا 2 برابر میزان انشعاب برق خانه هایشان نسبت به نصب سامانه های خورشیدی اقدام کنند و برق تجدیدپذیر را به مدت 20 سال از طریق نصب کنتور جداگانه به وزارت نیرو بفروشند.
استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، اصفهان و کرمان جز استان های پیشرو در نصب سامانه خورشیدی بوده اند.