مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اعلام کرد که این استان از ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی تولید انرژی تجدیدپذیر بهرهمند خواهد شد. تاکنون ۵۸ ساختگاه برای احداث نیروگاههای خورشیدی مشخص شده و در مرحله دریافت مجوز است. این طرح با همکاری توانیر و ساتبا اجرا میشود.
نتایج جستجو تگ برای: توانیر
پس از ارزیابی کارشناسی بیش از ۲۰۰ ساختگاه در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد، ۱۵۰ سایت نیروگاهی با ظرفیت بیش از ۵۰۰ مگاوات برای ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر تأیید و تحویل پیمانکاران شد. این اقدام با هدف کاهش ناترازی انرژی و تأمین برق پایدار تا پیک مصرف سال آینده صورت گرفته است. بررسیهای میدانی توسط گروههای کارشناسی ساتبا، شرکتهای توزیع برق و دستگاههای اجرایی محلی انجام شد تا روند اخذ مجوزها و آمادهسازی زیرساختها تسریع شود.
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از ساتبا، گروههای کارشناسی ساتبا با همکاری توانیر، شرکتهای توزیع برق و نمایندگان دستگاههای اجرایی مرتبط در استانها، ارزیابی میدانی ۵۰۰ ساختگاه برای احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را آغاز کردهاند. این پروژه با هدف کاهش ناترازی انرژی تا پیک برق سال آینده و تسریع در فرآیند صدور مجوزهای زمین نیروگاهها، از استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد شروع شده است.
معاونان انتقال و تجارب خارجی و برنامهریزی و امور اقتصادی به منظور بررسی پیشرفت نیروگاه خورشیدی ۱۲۰ مگاواتی شیشه فلوت کاوه و موانع پیش روی طرح، از آن بازدید کردند.
مجری طرح توسعه نیروگاههای خورشیدی توانیر بر تسهیل تخصیص تسهیلات، اصلاح ساختار سازمانی، افزایش اختیارات شرکتهای توزیع برق، و توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر برای تحقق هدف ۳۰ هزار مگاوات تأکید کرد و فرهنگسازی و جذب سرمایهگذاران را ضروری دانست.