مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان خبر داد؛
سیستان و بلوچستان میزبان ۳۰۰ مگاوات ظرفیت جدید انرژی تجدیدپذیر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اعلام کرد که این استان از ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی تولید انرژی تجدیدپذیر بهرهمند خواهد شد. تاکنون ۵۸ ساختگاه برای احداث نیروگاههای خورشیدی مشخص شده و در مرحله دریافت مجوز است. این طرح با همکاری توانیر و ساتبا اجرا میشود.
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان از برنامهریزی برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در این استان خبر داد.محمد رئیسی، در دومین نشست برنامهریزی احداث نیروگاههای تجدیدپذیر استان، اعلام کرد که سیستان و بلوچستان از ظرفیت ۳۰۰ مگاواتی تولید انرژی تجدیدپذیر برخوردار خواهد شد. وی افزود: تاکنون مجوز احداث ۱۰۰ ساختگاه سهمگاواتی از سوی سازمان ساتبا صادر شده که ۵۸ نقطه آن مشخص شده و در مرحله دریافت تأییدیههای لازم از سازمانهای ذیربط قرار دارد.رئیسی با اشاره به اینکه این طرح با مشارکت شرکت توانیر و ساتبا اجرا خواهد شد، تأمین برق مطمئن، پایدار و پاک را از اهداف کلیدی آن برشمرد و تأکید کرد که مناطق دارای نیازمندی بیشتر در اولویت قرار خواهند داشت.وی همچنین سیستان و بلوچستان را از استانهای پیشرو در استفاده از انرژی خورشیدی دانست و تصریح کرد که هماکنون حدود ۱۹ مگاوات انرژی از طریق نیروگاههای کوچکمقیاس وارد شبکه برق استان میشود.
رئیسی در ادامه به همکاری با نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت که افراد تحت پوشش این نهادها میتوانند با ثبتنام و احداث نیروگاههای خورشیدی از این فرصت بهرهمند شوند.وی تأکید کرد که با توجه به ظرفیتهای بالای این استان در حوزه انرژیهای پاک، سیستان و بلوچستان میتواند به یکی از قطبهای انرژی تجدیدپذیر در کشور تبدیل شود.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/2656b
نظر شما