با همکاری صندوق کارآفرینی امید اجرا خواهد شد؛

پرداخت تسهیلات ۸۰۰ میلیارد ریالی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس و خوزستان

پرداخت تسهیلات ۸۰۰ میلیارد ریالی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در فارس و خوزستان

صندوق کارآفرینی امید به‌منظور توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و رفع ناترازی انرژی برق، تسهیلات ۸۰۰ میلیارد ریالی را برای احداث و یا توسعه نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلووات در مناطق مستعد خوزستان و فارس پرداخت می‌کند. این اقدام در راستای بهره‌برداری از ظرفیت‌های طبیعی این مناطق و ارتقای امنیت انرژی کشور صورت می‌گیرد.

به گزارش چشم‌انداز انرژی به نقل از تسنیم، صندوق کارآفرینی امید به‌منظور تقویت بخش انرژی تجدیدپذیر و رفع ناترازی انرژی برق، تسهیلاتی به مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال برای احداث و یا توسعه نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلووات در برخی از مناطق مستعد کشور، از جمله خوزستان و فارس، ارائه می‌دهد. این پروژه‌ها با هدف بهره‌برداری از ظرفیت‌های طبیعی این مناطق و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی آغاز شده است.طبق اعلام مسئولان، اقلیم گرم و آفتابی این مناطق، آن‌ها را به نقاطی مناسب برای تولید برق خورشیدی تبدیل کرده است. در حال حاضر، چندین نیروگاه خورشیدی کوچک و متوسط در این مناطق نصب شده‌اند که نتایج اولیه آن‌ها نویدبخش کاهش مصرف برق و بهبود شرایط انرژی است. صندوق کارآفرینی امید با این تسهیلات قصد دارد روند توسعه این پروژه‌ها را تسریع کند و به بهبود پایداری تأمین انرژی در مناطق مختلف کمک نماید.

کتایون داولو، مدیر ارزیابی طرح‌های صندوق کارآفرینی امید، گفت: «هدف از این تفاهم‌نامه، تسریع در اجرای نیروگاه‌های برق تجدیدپذیر و ارتقای امنیت انرژی، کاهش گازهای گلخانه‌ای و توسعه بهره‌برداری از انرژی سبز است. پرداخت تسهیلات به مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده و به‌زودی اجرایی خواهد شد.» تسهیلات یادشده به سرمایه‌گذاران واقعی این طرح‌ها پرداخت خواهد شد تا انرژی سبز و پاک به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار در کشور تقویت شود.

سجاد پارسائیان، مدیر صندوق کارآفرینی استان فارس هم گفته است: «استان فارس از جمله استان هایی است که بهترین شرایط برای تولید انرژی های پاک دارد و در همین راستا صندوق این استان در مرحله اول نسبت به شناسایی 4 مزرعه پنل خورشیدی در شهرستان اقلید اقدام کرده است.»

پارسائیان ادامه داد: «پرداخت این تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی معرفی شده از سوی سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) انجام می پذیرد و نداشتن بدهی غیرجاری و چک برگشتی در شبکه بانکی ، رعایت شرایط سنی 18 تا 70 سال ، دوره بازپرداخت حداکثر پنج ساله از دیگر شرایط اخذ این تسهیلات است.»

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/3bc20

نظر شما

Captcha  
به روزرسانی کد