۳۰ ساختگاه با مجوز کمیسیون ماده ۲۱ آماده اجرا در سیتان و بلوچستان شدند

استفاده از پیمانکاران محلی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی سیستان و بلوچستان

استفاده از پیمانکاران محلی در احداث نیروگاه‌های خورشیدی سیستان و بلوچستان

در جلسه‌ای با حضور معاون فنی ساتبا و مسئولان استان سیستان و بلوچستان، چالش‌ها و راهکارهای تأمین مالی پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر بررسی شد. همچنین با تأکید بر استفاده از پیمانکاران محلی، آماده‌سازی ۳۰ ساختگاه با مجوز کمیسیون ماده ۲۱ برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی در استان آغاز شد.

به گزارش چشم‌انداز انرژی به نقل از ساتبا، با هدف تسهیل در اجرای طرح‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان سیستان و بلوچستان، جلسه‌ای با حضور معاون فنی و مهندسی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) در دفتر معاون اقتصادی استانداری برگزار شد. در این نشست، چالش‌ها و موانع موجود در مسیر تأمین مالی پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر بررسی و راهکارهایی برای تسریع روند اجرا ارائه شد که مورد استقبال مسئولان استانی قرار گرفت.

در ادامه، جلسه‌ای با حضور مدیران عامل شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان، معاونان و مجریان طرح انرژی‌های تجدیدپذیر دو شرکت مذکور تشکیل شد. با توجه به شرایط جغرافیایی ویژه، وسعت گسترده استان و اهمیت استفاده از ظرفیت‌های بومی، تصمیم بر بهره‌گیری از پیمانکاران محلی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی اتخاذ شد تا ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی در منطقه، اجرای پروژه‌ها سرعت بیشتری پیدا کند.

در این نشست همچنین برای آغاز سریع‌تر عملیات اجرایی، نسبت به تعیین پیمانکاران ۳۰ ساختگاه دارای مجوز کمیسیون ماده ۲۱ اقدام شد و مقرر گردید شرکت توزیع نیروی برق استان تا تاریخ ۱۵ مرداد ماه مجوز کمیسیون ماده ۲۱ برای ۲۰ ساختگاه دیگر را اخذ کند تا در فاز دوم پروژه‌ها عملیاتی شوند.

کمیسیون ماده ۲۱ که مسئول بررسی و تعیین وضعیت اراضی دولتی و ملی است، به اراضی‌ای اختصاص دارد که توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی احیا و مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند. صدور مجوز این کمیسیون برای ساختگاه‌ها، گامی مهم در رفع موانع قانونی و تسهیل اجرای پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر محسوب می‌شود.این تصمیمات در راستای سیاست‌های توسعه پایدار استان، تقویت تاب‌آوری انرژی و حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های پاک اتخاذ شده و انتظار می‌رود گامی مؤثر برای بهره‌برداری هرچه بهتر از ظرفیت‌های خورشیدی استان سیستان و بلوچستان باشد.مسئولان استان و ساتبا بر اهمیت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در منطقه تأکید و ابراز امیدواری کردند که با اجرای این طرح‌ها، سیستان و بلوچستان به یکی از قطب‌های مهم تولید انرژی پاک در کشور تبدیل شود.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/2a53d

نظر شما

Captcha  
به روزرسانی کد