در سهماهه نخست سال ۱۴۰۴، نیروگاههای تجدیدپذیر کشور موفق به تولید ۸۳۶ گیگاوات ساعت برق شدند؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد ۳۰ درصدی را نشان میدهد. نیروگاههای خورشیدی با سهم ۵۶ درصدی و جهش ۷۷ درصدی در تولید، در صدر منابع انرژی پاک قرار گرفتند و نقشی تعیینکننده در این رشد ایفا کردند.
نتایج جستجو تگ برای: نیروگاه بادی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اعلام هدفگذاری استان برای نصب ۲۰۰۰ مگاوات نیروگاه بادی و ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال ۱۴۰۶، گفت: «این برنامه نشاندهنده عزم جدی استان در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و ارتقای امنیت انرژی است.»
پروژه نیروگاه بادی ۲۰۰ مگاواتی فولاد سنگان با سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیون یورویی در مرحله پایانی مطالعات قرار دارد. این نیروگاه بخشی از تعهدات فولاد مبارکه برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر است و با نصب دکلهای بادسنجی و جذب سرمایهگذاری، گامی بزرگ در مسیر تولید برق پاک و پایدار برداشته شده است.
شرکت تولید نیروی برق سبز منجیل، بزرگترین نیروگاه بادی داخلی با ظرفیت ۹۲.۲ مگاوات، بهعنوان اولین نیروگاه بادی در فرابورس پذیرفته شد. این پذیرش مشروط برای عرضه اولیه سهام این نیروگاه در بازار سرمایه صورت گرفته است.
در راستای تحقق اهداف زیستمحیطی، کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و ارتقای تابآوری انرژی، شرکت عمران شهرهای جدید از تشکیل کمیتهای تخصصی برای تدوین برنامه اجرایی احداث نیروگاههای انرژی تجدیدپذیر در شهرهای جدید کشور خبر داد.
استاندار خراسان رضوی از برنامهریزی برای توسعه ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در این استان طی سه سال آینده خبر داد. غلامحسین مظفری با اشاره به ظرفیتهای منحصربهفرد خراسان در حوزه انرژیهای نو، بر حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی در مسیر تحقق این هدف ملی تأکید کرد.