معاون سرمایهگذاری ساتبا پیشنهاد کرد؛
پیشنهاد نصب نیروگاههای خورشیدی ۵ کیلوواتی در دستگاههای دولتی

معاون سرمایهگذاری ساتبا با پیشنهاد نصب نیروگاههای خورشیدی ۵ کیلوواتی در دستگاههای دولتی، بر اهمیت تأمین برق پایدار و کاهش فشار به شبکه سراسری در زمان اوج مصرف تأکید کرد. این اقدام میتواند با استفاده از منابع تجدیدپذیر، ظرفیت قابل توجهی به شبکه برق کشور افزوده و به بهبود مدیریت مصرف انرژی در دستگاههای اجرایی کمک نماید.
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از ساتبا، معاون سرمایهگذاری ساتبا با اشاره به مصرف بیش از ۴ درصد برق کشور توسط دستگاههای دولتی در سال گذشته، پیشنهاد نصب نیروگاههای خورشیدی ۵ کیلوواتی برای این دستگاهها را مطرح کرد. او تأکید کرد که این اقدام میتواند ظرفیت قابل توجهی به شبکه برق کشور اضافه کند و به کاهش فشار در ساعات اوج مصرف کمک نماید.
جعفر محمدنژاد سیگارودی در نشست با موضوع راهکارهای احداث نیروگاههای خورشیدی در دستگاههای دولتی، گفت: «نصب نیروگاههای ۵ کیلوواتی در هر انشعاب دولتی با هزینهای در حدود ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیون تومان، میتواند در مجموع ظرفیت قابل توجهی به شبکه برق کشور بیافزاید.»وی همچنین افزود که با توجه به کسری ۲۰ هزار مگاواتی در زمان اوج مصرف برق و پیشبینی تقاضای ۸۵ هزار مگاواتی، استفاده از نیروگاههای تجدیدپذیر بهویژه در دستگاههای دولتی، راهکاری مؤثر برای مقابله با این کمبود است. محمدنژاد تصریح کرد که ساخت نیروگاههای خورشیدی سریعتر، ارزانتر و با صرفهجویی در منابع آب و سوخت نسبت به نیروگاههای فسیلی صورت میگیرد.
معاون سرمایهگذاری ساتبا به پتانسیل بالای کشور در تولید انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: «حتی در مناطق با تابش کمتر مانند نوار شمالی کشور، امکان ساخت نیروگاههای خورشیدی وجود دارد و یا در استانهایی همچون فارس و یزد ۲ برابر کشور آلمان پتانسیل تولید انرژی خورشیدی دارند؛ در کشوری همچون آلمان با میزان تابشی کمتر از نوار شمالی ایران، ظرفیت قابل توجهی نیروگاه تجدیدپذیر ایجاد کرده اند.» وی از دستگاههای دولتی خواست تا با همکاری شرکتهای توزیع برق، لیست مشترکین خود را به ساتبا ارائه دهند و منابع مالی اجرای این پروژهها را از محل بودجههای دستگاههای اجرایی تأمین کنند.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/5f17e
نظر شما