
استاندار کرمانشاه از تدوین اطلس انرژی خورشیدی استان تا پایان فروردین خبر داد. این اطلس برای شناسایی نقاط مستعد احداث نیروگاههای خورشیدی و جذب سرمایهگذاران آماده خواهد شد. همچنین، دستگاههای اجرایی موظف به شناسایی ۱۰۰ ساختگاه مناسب برای نیروگاههای خورشیدی تا پایان ماه شدند.
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، در جلسه توسعه انرژی خورشیدی استان اعلام کرد که اطلس انرژی خورشیدی استان باید تا پایان فروردین تکمیل شود. این اطلس نقشهای جامع از ظرفیتهای خورشیدی استان خواهد بود و با هدف شناسایی نقاط مستعد برای احداث نیروگاههای خورشیدی طراحی میشود. استاندار کرمانشاه تأکید کرد که این اقدام، برای جذب سرمایهگذاران در بخش انرژی خورشیدی و تسهیل فرآیندهای مربوط به آن ضروری است و گفت:« با داشتن نقشه جامع از ظرفیتهای خورشیدی استان، میتوان تصمیمات دقیقتری برای احداث نیروگاههای جدید گرفت و سرمایهگذاران را بهصورت هدفمند راهنمایی کرد.»
حبیبی با اشاره به وضعیت کنونی انرژی در استان و نیاز به تأمین برق پایدار، گفت: «هیچ راه مناسبی جز حرکت به سمت ایجاد نیروگاههای کوچک و بزرگ مقیاس وجود ندارد.» وی افزود که این نیروگاهها علاوه بر تأمین برق پایدار، به کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و کاهش هزینههای بلندمدت برق کمک میکنند.»
استاندار کرمانشاه به شناسایی ۸۴ نقطه مستعد برای احداث نیروگاههای خورشیدی اشاره کرد و افزود: «دستگاههای اجرایی موظف هستند تا پایان فروردین تعداد این نقاط را به ۱۰۰ مورد برسانند.» وی تأکید کرد که موانع موجود باید برطرف شود و مسیر احداث نیروگاهها تسهیل گردد.
حبیبی همچنین از برنامهریزی برای احداث نیروگاه ۹۰ مگاواتی در شهرک صنعتی زاگرس خبر داد و گفت: «پیمانکاران باید کار احداث نیروگاههای خورشیدی را در کمترین زمین ممکن آغاز کنند.» وی از ضرورت استفاده از پنلهای خورشیدی در ساختمانهای دولتی نیز سخن گفت و از دستگاههای اجرایی خواست که با نصب پنلهای خورشیدی روی پشتبام، حیاط و پارکینگ، برق مصرفی خود را تأمین کنند. به گفته وی، این اقدام نه تنها باعث صرفهجویی در هزینهها میشود بلکه به فرهنگسازی در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر نیز کمک خواهد کرد.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/d5e89
نظر شما