فاز دوم نیروگاه خورشیدی شرکت انرژیهای پاک بنا با ظرفیت ۵ مگاوات در استان قم به بهرهبرداری رسید. این نیروگاه بخشی از برق تولیدی خود را از طریق بورس سبز انرژی عرضه میکند و تاکنون مجموع ۱۰ مگاوات از ظرفیت آن به شبکه توزیع برق متصل شده است.
نتایج جستجو تگ برای: قم
معاون شرکت توزیع نیروی برق استان قم اعلام کرد که با حمایت استاندار و پیگیریهای مستمر، برنامهای جدی برای توسعه نیروگاههای خورشیدی در شهرکهای صنعتی استان در دست اجرا است. در حال حاضر، ۹۰ مگاوات ظرفیت جدید در این بخش در حال تکمیل است که انتظار میرود با بهرهبرداری از آن، خاموشیهای اضطراری صنایع کاهش چشمگیری داشته باشد و مصرفکنندگان بزرگ از برنامه قطعی برق مستثنی شوند.
استاندار قم با اشاره به صدور ۲۶۰۰ مگاوات پروانه ساخت نیروگاه خورشیدی در سطح استان، از احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه در حال حاضر خبر داد و ابراز امیدواری کرد با بهرهبرداری از ظرفیتهای جدید، مشکل کمبود برق استان برای ۲۵ سال آینده برطرف شود.
عملیات احداث بزرگترین پروژه انرژی خورشیدی استان قم با ظرفیت ۲۶۰۰ مگاوات آغاز شد. این پروژه که در راستای تأمین برق پایدار و کاهش خاموشیهای ناگهانی در استان طراحی شده است، قرار است تا پایان سال جاری ۳۰۰ مگاوات از ظرفیت برق خورشیدی به شبکه اضافه کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم از اختصاص زمین در چند شهرک صنعتی این استان برای احداث نیروگاههای تجدیدپذیر خبر داد. به گفته وی، این اقدام در راستای تأمین برق پایدار و جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام میشود و مشارکت صنعتگران در تولید انرژی پاک میتواند قم را به الگویی موفق در این حوزه تبدیل کند.
در استان قم، برای حمایت از سرمایهگذاری در انرژی خورشیدی، اراضی ملی با تخفیف ۸۰ درصدی واگذار میشود و روند اداری آن تنها با یک استعلام محیط زیستی انجام میگیرد و تاکنون بیش از ۴۰۰ هکتار زمین تخصیص یافته که این روند با هدف تقویت انرژیهای پاک و پایداری تولید ادامه دارد.