سرپرست شرکت برق خراسان شمالی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان در تولید انرژی خورشیدی، تملک زمین و کمبود منابع مالی را از مهمترین موانع توسعه نیروگاههای خورشیدی عنوان کرد. وی گفت با وجود صدور مجوز برای بیش از ۳۲۷ مگاوات ظرفیت تولید برق، تنها ۴.۴ مگاوات آن وارد مدار شده است.
نتایج جستجو تگ برای: خراسان شمالی
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی اعلام کرد مجموع ظرفیت نیروگاههای خورشیدی در حال اجرای این استان به ۳۵۷.۱ مگاوات رسیده است. این پروژهها در ۱۲۴ نقطه استان با مشارکت بخش خصوصی و نهادهای دولتی در حال اجراست و تاکنون ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند.
پس از ارزیابی کارشناسی بیش از ۲۰۰ ساختگاه در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد، ۱۵۰ سایت نیروگاهی با ظرفیت بیش از ۵۰۰ مگاوات برای ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر تأیید و تحویل پیمانکاران شد. این اقدام با هدف کاهش ناترازی انرژی و تأمین برق پایدار تا پیک مصرف سال آینده صورت گرفته است. بررسیهای میدانی توسط گروههای کارشناسی ساتبا، شرکتهای توزیع برق و دستگاههای اجرایی محلی انجام شد تا روند اخذ مجوزها و آمادهسازی زیرساختها تسریع شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از اختصاص ۲۰۱ هکتار زمین برای اجرای طرحهای نیروگاه خورشیدی در این استان خبر داد.محمدزاده عنوان کرد: «از این میزان، ۱۶ هکتار زمین برای اجرای پروژههای نیروگاه خورشیدی به متقاضیان واگذار شده است.»
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از ساتبا، گروههای کارشناسی ساتبا با همکاری توانیر، شرکتهای توزیع برق و نمایندگان دستگاههای اجرایی مرتبط در استانها، ارزیابی میدانی ۵۰۰ ساختگاه برای احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر را آغاز کردهاند. این پروژه با هدف کاهش ناترازی انرژی تا پیک برق سال آینده و تسریع در فرآیند صدور مجوزهای زمین نیروگاهها، از استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، فارس و یزد شروع شده است.
با تحویل ۳۰۰ دستگاه سامانه قابل حمل تولید برق خورشیدی به عشایر خراسان شمالی، مجموع سامانههای تحویلی به ۱۴۵۰ دستگاه میرسد.