سرپرست شرکت برق خراسان شمالی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان در تولید انرژی خورشیدی، تملک زمین و کمبود منابع مالی را از مهمترین موانع توسعه نیروگاههای خورشیدی عنوان کرد. وی گفت با وجود صدور مجوز برای بیش از ۳۲۷ مگاوات ظرفیت تولید برق، تنها ۴.۴ مگاوات آن وارد مدار شده است.
نتایج جستجو تگ برای: توسعه نیروگاه های خورشیدی
عملیات احداث ۷ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۳۶ مگاوات در چهارمحال و بختیاری آغاز شد. این پروژه بخشی از برنامه ملی برای تأمین برق کشور پیش از پیک سال ۱۴۰۴ است.
استاندار همدان از برنامهریزی برای احداث ۱۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان خبر داد و گفت تاکنون مجوز ۴۰۰ مگاوات از این ظرفیت صادر شده است. وی این اقدام را در راستای حل ناترازی انرژی و توسعه پایدار استان دانست.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان از سرمایهگذاری ۲۰۰۰ مگاواتی در انرژی خورشیدی خبر داد. وی گفت این طرح با همکاری سرمایهگذاران چینی و تمرکز بر مناطق شمالی و جنوبی استان اجرا میشود و میتواند گامی مهم در جهت توسعه انرژیهای پاک و اشتغالزایی باشد.
مدیر امور اراضی استان زنجان از واگذاری ۹۰ هکتار زمین ملی به سه متقاضی برای احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد. این اقدام با هدف کاهش ناترازی انرژی کشور و تسهیل سرمایهگذاری در انرژیهای پاک، با کمترین اجارهبها و روندی تسهیلشده انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شاهین شیرانی، در گفتوگو با ایرنا خواستار تجهیز بیمارستانهای اصفهان به نیروگاههای خورشیدی شد تا از مشکلات ناشی از قطع مکرر برق جلوگیری شود. او با اشاره به تجربه موفق بیمارستان شهرضا در استفاده از انرژی خورشیدی، پیشنهاد کرد که در صورت تأمین تسهیلات ویژه، این طرح بهسرعت در دیگر بیمارستانها اجرا شود. همچنین، شیرانی از نیاز به ژنراتورهای ذخیره سیار برای مواقع بحران سخن گفت.