سازمان سرمایهگذاری ایران مجوز سرمایهگذاری خارجی برای احداث دو نیروگاه خورشیدی در یزد را صادر کرد. سرمایهگذاران اماراتی با سهم ۵۴ درصدی، ۱۰ میلیون دلار در این پروژهها سرمایهگذاری میکنند. این استان با ظرفیت بالای تابش خورشید، بهعنوان یکی از قطبهای توسعه انرژی پاک در ایران شناخته میشود.
نتایج جستجو تگ برای: امارات متحده عربی
ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) تا پایان ۲۰۲۴ به ۳۰.۳ گیگاوات رسید که نسبت به سال ۲۰۲۰، با رشد ۱۱۹ درصدی مواجه شده است.امارات متحده عربی ۵ گیگاوات از این مقدار را تأمین میکند و شامل پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم با ظرفیت 1.5 گیگاوات و پروژه 2 گیگاواتی الظفره در ابوظبی—یکی از بزرگترین تأسیسات خورشیدی تکسایت در جهان—میشود. عربستان سعودی نیز در حال توسعه پروژههای خورشیدی در مقیاس بزرگ است که از جمله میتوان به پروژه ۲۰۳۰ مگاواتی الشعیبه ۲ اشاره کرد. عمان نیز قصد دارد پروژههای ۵۰۰ مگاواتی مناح ۱ و ۲ را در سال ۲۰۲۵ به بهرهبرداری برساند.
چهاردهمین مجمع آژانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر (IRENA) فردا از 17 تا 18 آوریل 2024 در ابوظبی آغاز می شود.
نیروگاه الظفره که در فاصله تقریباً ۳۵ کیلومتری شهر ابوظبی واقع شده است، با ظرفیت ۱.۵ گیگاوات (AC)، به بزرگترین نیروگاه خورشیدی مستقل جهان تبدیل خواهد شد.
اجلاس جهانی انرژی آینده (WFES) یک رویداد سالانه است که به بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی صنعت انرژی جهانی میپردازد.
اجلاس جهانی انرژی آینده (WFES)، اندیشکدهای جهانی که با نوآوری، ذهنهای پیشگام و بینشهای پیشگامانه هدایت میشود، از 16 تا 18 آوریل 2024 در مرکز نمایشگاهی ملی ابوظبی (ADNEC) برگزار خواهد شد.