نتایج جستجو تگ برای: استان مرکزی

۲۱۰۰ مگاوات مجوز و قرار داد برای احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر در استان مرکزی به امضاء رسیده است

مدیرکل توسعه سامانه‌های مقیاس کوچک ساتبا با اشاره به قابلیت‌های استان مرکزی در زمینه تولید انرژی خورشیدی گفت: تاکنون حدود ۲۱۰۰ مگاوات مجوز و قرار داد برای احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر در استان مرکزی به امضاء رسیده است و ۹۰ مگاوات در این استان نیروگاه تجدید پذیر احداث شده است.

فاز نخست 1000 مگاوات نیروگاه خورشیدی در 11 استان اجرایی می‌شود

با اعلام مجری طرح "احداث نيروگاه‌های خورشيدی با مشاركت بخش خصوصي" در ساتبا، 11 استان برای اجرای فاز نخست این طرح با ظرفیت بيش از 160 مگاوات آماده می‌شوند که این نیروگاه‌ها قرار است تا پیش از پیک مصرف برق سال آینده به بهره‌برداری برسند. این استان‌ها یزد، آذربایجان شرقی، مرکزی، کرمان، اصفهان، خراسان رضوی، زنجان، قزوین، همدان، فارس و قم خواهند بود که باید طی ۴ ماه آینده و پیش از پیک مصرف برق سال آینده به بهره‌برداری برسند.وی افزود: پس از امضای موافقت‌نامه، فرآیند صدور پروانه احداث، واگذاری زمین از سوی شرکت‌های توزیع برق، خرید تجهیزات نیروگاهی و آماده‌سازی سایت‌ها آغاز خواهد شد؛ قرارداد میان سرمایه‌گذاران و ساتبا حداکثر ظرف یک ماه منعقد می‌شود و پروژه‌ها باید طی ۴ ماه به مرحله بهره‌برداری برسند.شیرودی یادآور شد: در راستای سیاست‌های کلان دولت چهاردهم برای افزایش ظرفیت تولید برق از منابع خورشیدی، ساتبا اقدام به واگذاری زمین‌های مناسب در مجاورت پست‌های فوق توزیع و خطوط ۲۰ و ۳۳ کیلوولت کرده است. این برنامه با همکاری شرکت‌های توزیع نیروی برق در سراسر کشور اجرا شده و شرایط مطلوبی را برای سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی با حداقل ظرفیت ۳ مگاوات و بیشتر فراهم آورده است.لازم به ذکر است پیش از این ساتبا نیز طی فراخوانی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی (فتوولتائیک) تا قبل از پیک مصرف برق سال ۱۴۰۴ دعوت کرده بود.

آغاز نهضت بزرگ تولید برق خورشیدی در استان مرکزی / هدف‌گذاری پنج هزار مگاوات انرژی‌ خورشیدی ظرف مدت سه سال

مهدی زندیه وکیلی مهم‌ترین برنامه توسعه‌ای استان مرکزی را احداث نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه انرژی پاک اعلام کرد و از آغاز نهضت بزرگ تولید برق خورشیدی در این استان خبر داد.استاندار مرکزی اعلام کرد، تولید پنج هزار مگاوات انرژی‌ خورشیدی ظرف مدت سه سال هدف‌گذاری شده است.

افتتاح فاز دوم بزرگترین کارخانه تولید پنل خورشیدی ایران و 12 نیروگاه تجدیدپذیر در 7 استان با حضور وزیر نیرو

فاز دوم بزرگترین کارخانه تولید پنل خورشیدی ایران با ظرفیت 1800 مگاوات در استان مرکزی و 12 نیروگاه تجدیدپذیر به ظرفیت مجموع 70 مگاوات در 7 استان به صورت همزمان توسط وزیر نیرو به بهره برداری رسید.