امضای تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه سوربن ابوظبی و شرکت برق فرانسه
آموزش تخصصی نیروی کار انرژیهای تجدیدپذیر در امارات کلید خورد

دانشگاه سوربن ابوظبی و شرکت EDF با امضای تفاهمنامهای راهبردی، همکاری خود را در زمینه آموزش و پرورش نیروی کار متخصص در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر آغاز کردند. این اقدام در راستای اهداف امارات برای توسعه پایدار و انتقال به نظام انرژی کمکربن انجام شده است.
به گزارش چشمانداز انرژی، دانشگاه سوربن ابوظبی (SUAD) و شرکت الکتریسیته دو فرانس (EDF)، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان برق در جهان و پیشرو در انرژیهای تجدیدپذیر اروپا، تفاهمنامهای راهبردی برای توسعه همکاری در زمینه آموزش، پژوهش و توانمندسازی نیروی انسانی در بخش انرژی پاک امضا کردند.
این تفاهمنامه در حاشیه کنگره جهانی خدمات عمومی (World Utility Congress) در مرکز نمایشگاهی ملی ابوظبی (ADNEC) و با حضور مقامات ارشد دو نهاد به امضا رسید. از طرف دانشگاه سوربن، پروفسور ناتالی مارسیال براز، رئیس دانشگاه، و دکتر ماجد الخمیری، معاون امور اداری و مالی، حضور داشتند. شرکت EDF نیز با حضور بئاتریس بوفون، معاون ارشد اجرایی و مدیرعامل EDF Power Solutions، و لوک کوشلین، مدیرعامل منطقه خاورمیانه گروه EDF نمایندگی شد.
این تفاهمنامه، زمینهساز همکاریهای گستردهای در حوزههایی نظیر پژوهشهای مشترک، برگزاری سمینارهای صنعتی، سخنرانیهای تخصصی، فرصتهای کارآموزی و آموزشهای مبتنی بر پروژه خواهد بود. همچنین دانشجویان این دانشگاه میتوانند با بازدید از پروژههای شاخص EDF در حوزه انرژی، تجربه میدانی و شناخت بهتری از روندهای نوآورانه در صنعت انرژیهای پاک کسب کنند.
پروفسور ناتالی مارسیال براز با اشاره به اهمیت این همکاری گفت: «این شراکت به دانشجویان ما امکان میدهد تا تأثیری واقعی در آینده بخش انرژیهای تجدیدپذیر داشته باشند. پیوند آموزش دانشگاهی با تجربه صنعت، کلید آمادهسازی نسل آینده برای رهبری گذار سبز در امارات است.»
دکتر ماجد الخمیری نیز افزود: «همکاری با EDF بستری برای تبادل دانش و تجربیات واقعی فراهم میکند تا فارغالتحصیلان ما بتوانند با راهحلهای نوآورانه، از اهداف راهبردی امارات در حوزه انرژیهای پاک پشتیبانی کنند.»
لوک کوشلین، مدیرعامل منطقه خاورمیانه گروه EDF، ضمن ابراز خرسندی از این توافق گفت: «این همکاری نمونهای عملی از تعهد EDF به پرورش نیروی کار آیندهمحور است. با به اشتراکگذاری تخصص خود، نسل جدید را برای پاسخگویی به چالشهای پیچیده انرژی جهانی آماده میکنیم.»
این تفاهمنامه در امتداد روابط پیشین دو طرف و همسو با اهداف اقلیمی امارات، از جمله افزایش سهم انرژیهای پاک به ۳۰ درصد تا سال ۲۰۳۰، به امضا رسیده است. این همکاری نمونهای موفق از همافزایی میان نهادهای علمی و صنعتی برای ساخت آیندهای پایدار به شمار میرود.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/a48af
نظر شما