پروژه بومی‌سازی مبدل‌های خورشیدی تا توان ۳۵۰ کیلووات با حمایت معاونت علمی کلید خورد

پروژه بومی‌سازی مبدل‌های خورشیدی تا توان ۳۵۰ کیلووات با حمایت معاونت علمی کلید خورد

پروژه بومی‌سازی مبدل‌های نیروگاه‌های خورشیدی تا توان ۳۵۰ کیلووات با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری آغاز شد. این طرح با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، کاهش وابستگی به انرژی‌های فسیلی و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان، فرصت ویژه‌ای را برای شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کرده است تا با ارائه طرح‌های نوآورانه در زمینه طراحی، ساخت و تولید صنعتی مبدل‌های خورشیدی پیشگام شوند.

به گزارش چشم‌انداز انرژی به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست‌جمهوری، تورج امرایی، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اعلام کرد که پروژه بومی‌سازی مبدل‌های نیروگاه‌های خورشیدی با توان حداکثر ۳۵۰ کیلووات به طور رسمی کلید خورده است. این پروژه با هدف ارتقاء فناوری‌های کلیدی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی اجرا می‌شود.

امرایی با اشاره به ظرفیت بی‌نظیر ایران در استفاده از انرژی خورشیدی گفت: «ایران با بیش از ۲۸۰ روز آفتابی در سال و تابش ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع، دارای پتانسیل بالایی برای تولید انرژی خورشیدی است و بومی‌سازی این مبدل‌ها، علاوه بر کمک به حل بحران کمبود برق، به تقویت اقتصاد دانش‌بنیان نیز منجر خواهد شد.»وی افزود که مبدل‌های خورشیدی از فناوری‌های پیشرفته و پیچیده‌ای محسوب می‌شوند که طراحی و ساخت آنها نیازمند دانش مهندسی دقیق است و توانمندی لازم در کشور برای تولید این تجهیزات وجود دارد.معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان از شرکت‌های فعال در حوزه طراحی و ساخت مبدل‌های خورشیدی، به ویژه در سه دسته متصل به شبکه، منفصل از شبکه و هیبریدی دعوت کرد تا طرح‌های نوآورانه خود را برای طراحی، ساخت و تولید صنعتی این تجهیزات ارائه دهند.

این فراخوان فرصتی مناسب برای شرکت‌های دانش‌بنیان است تا با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی در مسیر توسعه فناوری‌های نیروگاه‌های خورشیدی گام بردارند.

امرایی همچنین تاکید کرد که معاونت علمی با استفاده از منابع ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش‌بنیان، حمایت مالی و فنی طرح‌های برگزیده را برعهده خواهد گرفت و علاوه بر این، مشاوره‌های تخصصی و دسترسی به بازارهای داخلی و بین‌المللی را نیز برای این طرح‌ها فراهم می‌کند.شرکت‌های علاقه‌مند می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال طرح‌های خود به وب‌سایت معاونت علمی و فناوری و سامانه khedmat.isti.ir مراجعه کنند.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/6669b

نظر شما

Captcha  
به روزرسانی کد