با مشارکت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بانک ملت و بانک تجارت

تفاهم‌نامه ۲ میلیارد دلاری برای احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی امضاء شد

تفاهم‌نامه ۲ میلیارد دلاری برای احداث ۵ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی امضاء شد

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با امضای تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه با بانک‌های ملت و تجارت، احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۵ هزار مگاوات را در دستور کار قرار داد؛ این همکاری به ارزش ۲ میلیارد دلار در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز به امضاء رسید.

به گزارش چشم‌انداز انرژی به نقل از ایلنا، در جریان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه با بانک‌های ملت و تجارت برای تأمین مالی احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۵ هزار مگاوات امضاء کرد. ارزش این تفاهم‌نامه ۲ میلیارد دلار اعلام شده و با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کمک به کاهش ناترازی برق کشور به مرحله اجرا خواهد رسید.

این تفاهم‌نامه با حضور محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس، فرشید فرخ‌نژاد مدیرعامل بانک ملت، و هادی اخلاقی فیض آثار مدیرعامل بانک تجارت امضا شد. هدف اصلی این همکاری، تأمین مالی طرح‌های ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و خرید تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این پروژه‌ها عنوان شده است.

شریعتمداری در حاشیه مراسم امضای این تفاهم‌نامه گفت: «هلدینگ خلیج‌فارس با استفاده از ظرفیت کارشناسان داخلی، مرکزی تخصصی برای توسعه فناوری‌های خورشیدی تأسیس کرده که هدایت علمی و فنی این پروژه‌ها را بر عهده دارد». وی همچنین افزود: «تأمین مالی پروژه‌های خورشیدی در مقیاس ۵ هزار مگاوات با مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی، نقطه عطفی در مسیر توسعه پایدار این هلدینگ خواهد بود

بر اساس نقشه راه تدوین‌شده، این نیروگاه‌ها در اراضی تحت مالکیت شرکت‌های پتروشیمی وابسته به هلدینگ خلیج‌فارس احداث خواهند شد. همچنین برای شرکت‌هایی که زمین کافی در اختیار ندارند، شناسایی اراضی مستعد در استان‌هایی مانند لرستان و سمنان در دستور کار قرار گرفته است. استانداران این استان‌ها نیز آمادگی خود را برای واگذاری زمین اعلام کرده‌اند.به گفته شریعتمداری، پیش از آغاز رسمی فرآیند تأمین مالی، مقدمات احداث یک نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی و یک نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی فراهم شده است. این پروژه‌ها با نظارت مستقیم مرکز نوآوری انرژی خورشیدی هلدینگ و مشاور علمی پروژه‌ها در حال پیگیری هستند.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/de4c8

نظر شما

Captcha  
به روزرسانی کد