معاون سرمایهگذاری ساتبا:
لازمه توسعه تولید برق، ساخت نیروگاههای خورشیدی در مناطق روستایی و محروم کشور است

معاون سرمایهگذاری سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) در تازهترین اظهارات خود، بر ضرورت ساخت نیروگاههای خورشیدی در مناطق روستایی و محروم کشور به عنوان پیشنیاز توسعه تولید برق تأکید کرد. او این پروژهها را نه تنها راهحلی برای تأمین پایدار انرژی در این مناطق، بلکه فرصتی برای توانمندسازی روستاییان و مقابله با ناترازی انرژی کشور دانست.
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از ساتبا، جعفر محمد نژاد سیگارودی، معاون سرمایهگذاری ساتبا، در آیین امضا و مبادله تفاهمنامه احداث ۶ هزار مگاوات نیروگاههای خورشیدی در روستاها و مدارس مناطق محروم کشور که در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری برگزار شد، لازمه اصلی توسعه تولید برق در کشور را ساخت نیروگاههای خورشیدی در مناطق روستایی و محروم دانست. وی توضیح داد که احداث نیروگاههای خورشیدی در این مناطق نه تنها از نظر فنی و اقتصادی به صرفه است، بلکه اثرات مثبتی از جنبه محیطزیستی و توانمندسازی اقتصادی روستاییان به همراه دارد.
محمد نژاد با اشاره به سیاستهای حمایتی دولت و وزارت نیرو برای ساخت نیروگاههای خورشیدی در مناطق کمبرخوردار، از برنامهریزی برای احداث این نیروگاهها به منظور رفع ناترازی انرژی و کاهش وابستگی به منابع غیرتجدیدپذیر خبر داد. او همچنین خاطرنشان کرد که در این پروژهها، روستاییان به عنوان سهامداران خواهند بود و از درآمد حاصل از تولید برق در بورس انرژی بهرهمند خواهند شد.
در این راستا، بیش از ۲۰۰ شرکت مشاور فنی برای ساخت نیروگاهها تایید صلاحیت شدهاند و شرکتهای توزیع برق در سراسر کشور نظارت بر روند ساخت و بهرهبرداری این نیروگاهها را بر عهده دارند. معاون سرمایهگذاری ساتبا همچنین از همکاری با بخشهای مختلف دولتی و خصوصی برای تسهیل روند اجرایی این طرحها خبر داد و تأکید کرد که از هرگونه اقدام برای حمایت از این پروژهها، به ویژه در زمینه تأمین مالی و منابع، دریغ نخواهند کرد.هدف از این طرحها، توسعه و تقویت ظرفیت تولید برق در مناطق روستایی و محروم کشور است تا علاوه بر بهبود شرایط زندگی روستاییان، بخشی از نیازهای انرژی کشور از طریق منابع پاک تأمین شود.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/c7de3
نظر شما