تشکیل هلدینگ پروژه تخصصی انرژی تجدیدپذیر با محوریت مپنا و بانکهای ملت و تجارت

در راستای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، گروه مپنا با مشارکت بانکهای ملت و تجارت، شرکت تولید انرژی تجدیدپذیر را به هلدینگ پروژه سهامی عام تبدیل میکند. این هلدینگ با هدف شناسایی و راهبری فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه انرژی پاک و جذب سرمایه عمومی از طریق بازار سرمایه فعالیت خواهد کرد.
به گزارش چشمانداز انرژی به نقل از روابط عمومی بانک ملت، تفاهمنامهای با هدف تأسیس هلدینگ پروژه تخصصی انرژی تجدیدپذیر میان گروه مپنا، بانک ملت و بانک تجارت به امضا رسید. این تفاهمنامه، زمینهساز تبدیل «شرکت تولید انرژیهای تجدیدپذیر مپنا» به یک هلدینگ سهامی عام خواهد شد که مأموریت آن، شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و راهبری پروژهها در مقیاس ملی است.
بر اساس مفاد این توافق، بانکهای ملت و تجارت با استفاده از منابع داخلی یا منابع قابل دسترس، در تأمین مالی، اعطای تسهیلات و عاملیت پروژهها نقشآفرینی خواهند کرد. همچنین مشارکت فعال از طریق بازار سرمایه برای تأمین منابع عمومی از دیگر ابعاد این همکاری است.
فرشید فرخنژاد، مدیرعامل بانک ملت در این مراسم با اشاره به مراجعات گسترده برای سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر گفت: «ما در بانک ملت مذاکرات فراوانی با مشتریان بزرگ داشتهایم و علاقهمندیم که سهم متناسبی از این بازار نوظهور را ایفا کنیم.»او همچنین یادآور شد که بانک ملت در اسفندماه سال گذشته با گروه مپنا تفاهمی برای تولید سههزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر امضا کرده و هماکنون با بانک تجارت، مسیر همکاری مشترک در پروژههای بزرگ نفت، گاز و اکنون انرژی پاک را ادامه میدهد.فرخنژاد افزود: «بانکهای ملت و تجارت توانستهاند رقابت را به یک اتحاد استراتژیک تبدیل کنند. اکنون این دو بانک با همافزایی و استفاده از توان تخصصی مپنا، میتوانند گامهای مهمی در مسیر توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بردارند.»
هادی اخلاقی، مدیرعامل بانک تجارت نیز این پروژه را «فاخر» توصیف کرد و گفت: «بانک تجارت از اینکه در کنار مپنا و بانک ملت در پروژهای با این سطح از اهمیت ملی ایفای نقش میکند، افتخار میکند.» او تأکید کرد که حضور دو بانک بزرگ کشور در این مسیر، اعتبار مضاعفی برای پروژه ایجاد خواهد کرد.»
محمد اولیاء، مدیرعامل گروه مپنا نیز از اراده جدی دو بانک برای توسعه انرژیهای نو ابراز خرسندی کرد و افزود: «در کمتر از دو هفته، چارچوب تفاهمنامه آماده شد و بلافاصله پس از امضا، مراحل اجرایی آن با تیمهای کارشناسی دنبال خواهد شد.» او همچنین اعلام کرد که در صورت موفقیت این پروژه، مپنا آمادگی دارد مدل هلدینگ پروژه را به حوزه نیروگاههای سیکل ترکیبی نیز گسترش دهد.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/b7bb4
نظر شما