برنامهریزی ساتبا برای تأمین بیش از ۱۷۰۰ مگاوات اینورتر از تولیدات داخلی

در راستای تأمین نیاز بیش از ۱۷۰۰ مگاوات مبدلهای برق خورشیدی برای دستگاههای دولتی، سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) در نشستی با حضور شرکتهای دانشبنیان تولیدکننده اینورترهای خورشیدی، برنامهریزی برای بهرهبرداری حداکثری از ظرفیت تولید داخل را مطرح کرد. هدف این نشست تسهیل فرآیند تولید داخلی و حل چالشهای تأمین این تجهیزات از طریق واردات بود.
به گزارش چشمانداز انرژی، نشست مشترک سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) با شرکتهای دانشبنیان تولیدکننده مبدلهای برق خورشیدی، بهمنظور بهرهبرداری حداکثری از ظرفیت تولید داخل برای تأمین اینورترهای مورد نیاز دستگاههای دولتیدر محل سازمان ساتبا برگزار شد.
امیر دودابینژاد، معاون برنامهریزی و نوآوری ساتبا در این نشست به تشریح برنامهریزیهای صورتگرفته برای استفاده حداکثری از ظرفیت تولید داخل پرداخت و با اشاره به ظرفیت تولید اینورترهای برق خورشیدی در کشور گفت که این محصولات باید بهویژه در دستگاههای دولتی مورد استفاده قرار گیرند.دودابینژاد در ادامه افزود: «بر اساس مصوبه دولت، قرار است ۲۰ درصد از برق مورد نیاز ادارات دولتی از طریق انرژی خورشیدی تأمین شود. بهاینترتیب، برای تأمین بیش از ۱۷۰۰ مگاوات اینورتر در دستگاههای دولتی، نیاز به استفاده از تجهیزات تولید داخل وجود دارد. وی همچنین تأکید کرد که در صورتی که تأمین ارز و قراردادهای قطعی به نتیجه برسد، تولید حداقل ۱۰۰۰ مگاوات اینورتر در طول یک سال برای تولیدکنندگان داخلی امکانپذیر خواهد بود.»وی افزود: «برای تحقق این هدف، از ظرفیتهای تولید داخلی استفاده خواهیم کرد و تلاش میشود که فرآیند تأمین ارز و تهیه قطعات مورد نیاز نیز با همکاری دستگاههای ذیربط تسهیل شود.»
معاون ساتبا همچنین بر لزوم اخذ تأییدیههای لازم برای استانداردهای تولید اینورترها تأکید کرد و گفت که متخصصان ساتبا در همکاری با سازمان ملی استاندارد ایران، از تمامی ظرفیتهای پژوهشی برای نظارت بر کیفیت تولیدات داخلی استفاده خواهند کرد تا محصولات نهایی مطابق با استانداردهای فنی تحویل داده شوند.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/3b328
نظر شما