تولید هزار مگاوات برق خورشیدی در دانشگاه‌ها برای جبران کمبود ۳۰ هزار مگاواتی کشور

تولید هزار مگاوات برق خورشیدی در دانشگاه‌ها برای جبران کمبود ۳۰ هزار مگاواتی کشور

وزارت علوم از احداث هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در دانشگاه‌های کشور با هدف جبران کمبود برق و کمک به اقتصاد دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش چشم‌انداز انرژی به نقل از ایسنا، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از آغاز طرحی گسترده برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در دانشگاه‌های کشور خبر داد. مهدی پندار در مراسم افتتاح چند پروژه عمرانی در دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان با اشاره به ناترازی ۳۰ هزار مگاواتی برق در کشور گفت: وزارت علوم تصمیم گرفته است از ظرفیت دانشگاه‌ها برای تولید برق پاک استفاده کند.

او افزود: بر اساس این برنامه، احداث هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در دانشگاه‌های سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته و هم‌اکنون در حال اجراست.

پندار تأکید کرد: این اقدام علاوه بر کمک به حل بحران برق، می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت اقتصادی دانشگاه‌ها نیز ایفا کند.

به گزارش چشم‌انداز انرژی، سابقه احداث نیروگاه‌های خورشیدی در دانشگاه‌ها نشان می‌دهد که طی سال‌های گذشته برخی دانشگاه‌ها مانند صنعتی شریف، تهران،شیراز، فردوسی مشهد، شهید چمران اهواز، سمنان و زنجان به‌صورت محدود و در قالب طرح‌های پژوهشی یا با همکاری نهادهای ملی وارد حوزه تولید انرژی خورشیدی شده بودند. از سال ۱۴۰۲ و به‌ویژه با اوج‌گیری بحث «ناترازی برق»، وزارت علوم به شکل جدی‌تری وارد این حوزه شد و برنامه‌ای برای احداث گسترده نیروگاه‌های خورشیدی در دانشگاه‌ها را کلید زد. طرح اعلام‌شده مبنی بر احداث ۱۰۰۰ مگاوات ظرفیت خورشیدی در دانشگاه‌ها در همین راستاست.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/25e91

نظر شما

Captcha  
به روزرسانی کد