مدیر کل پژوهش، فناوری و نوآوری ساتبا اعلام کرد:
آمادگی ساتبا برای گسترش برنامههای آموزشی در استانهای مختلف کشور و همکاری با مدارس
ساتبا با هدف آگاهیبخشی دانشآموزان درباره انرژیهای تجدیدپذیر، برنامههای آموزشی، بازدیدهای علمی و کارگاههای تخصصی را در استانهای مختلف با همکاری آموزش پرورش آغاز کرده و با تجهیز مراکز فناوری، بسترهای مناسبی برای پرورش نسل آینده در مسیر توسعه پایدار فراهم کرده است.
به گزارش چشم انداز انرژی به نقل از روابط عمومی ساتبا، اکبر شعبانی کیا، اظهار کرد: سازمان ساتبا در وزارت نیرو با همکاری وزارت آموزش و پرورش، برنامههای ویژهای برای آگاهیبخشی دانشآموزان در حوزه انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق آغاز کرده و در همین راستا اقدام به برگزاری بازدیدهای علمی از مراکز فناوری، کارگاههای آموزشی حضوری و برخط کرده تا با ایجاد فرصتی برای آشنایی دانشآموزان با دستاوردهای ملی در این حوزه، انگیزه و بستری برای پرورش نسل آینده برای مشارکت در اقتصاد دانشبنیان در جهت تامین امنیت انرژی و توسعه پایدار کشور فراهم شود.
وی ادامه داد: این اقدامات با هدف پیوند میان دانشآموزان و فناوریهای پیشرفته و ایجاد پشتوانه منابع انسانی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و بهینه سازی در مصرف انرژی صورت گرفته و ساتبا امیدوار است با مشارکت فعال مدارس و حمایت خانوادهها، این برنامهها به نسلسازی موثر در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر منجر شود تا آیندهای سبز و پایدار برای ایران عزیز رقم بخورد.
شعبانی کیا خاطرنشان کرد: بنا بر تاکید رئیس سازمان ساتبا بر ضرورت حرکت به سوی توسعه پایدار با کمک دانشآموزان به عنوان آیندهسازان کشور، آگاهی بخشی به دانشآموزان در حوزه فناوریهای نوین با هدف مشارکت دانش آموزان و خانواده ها در برنامههای ملی در دستور کار قرار گرفته است چرا که نقشی کلیدی در آینده انرژی ایران و جهان ایفا خواهد کرد.
مدیر کل پژوهش، فناوری و نوآوری ساتبا، اقدامات صورت گرفته از سوی ساتبا برای برگزاری دوره های آموزشی دانش آموزی به منظور آشنا شدن نسل جوان با اهمیت انرژیهای تجدیدپذیرو بهره وری برق، تشریح و بیان کرد: بازدید از مراکز پایلوت فناوری در سایت های طالقان، ساوه و شیراز در سال جاری ادامه یافته و به عنوان نمونه به تازگی دانشآموزان منتخب مدرسه شهید ستاری تهران از سایت فناوری طالقان بازدید کرده اند. همچنین گروهی از دانشآموزان شهرستان ساوه با حضور در سایت تولید انرژی برق از زباله، با فرآیندهای نوین تولید انرژی آشنا شدند که این بازدیدها با استقبال دانشآموزان و مربیان روبرو شده و بستری برای تقویت نگاه خلاقانه برای رفع چالشهای زیستمحیطی و انرژی فراهم کرده است.
وی از اعلام آمادگی ساتبا برای گسترش فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در استانهای مختلف کشور و همچنین همکاری با مدارس و دانشسراها خبر داد و یادآور شد: این سازمان با تجهیز مراکز فناوری خود و ارائه امکانات پیشرفته، بستری مناسب برای اردوهای آموزشی فراهم کرده و درصدد است تا نسل جوان را به بهترین شکل ممکن با اهمیت انرژیهای تجدیدپذیر آشنا کند.
شعبانی کیا ادامه داد: در این سایت های تجدیدپذیر، انواع فناوری های نوین وجود دارد که اشنایی شرکت های دانش بنیان و نیز مراکز دانشگاهی با این فناوری ها، بسیار مفید است. در مسیری قرار گرفته ایم که نیاز به همراهی اهالی صنعت و خبرگان دانشگاه هاست تا با مشارکت در زمینه توسعه انرژی های تجدیدپذیر باعث پایدارسازی زنجیره تامین انرژی پایدار شوند؛ بازدیدکنندگان در این سایت ها با روش های عملی مختلف تولید انرژی از منابع تجدید پذیر از قبیل انرژی خورشیدی، باد، زمین گرمایی، تولید هیدروژن و پیل سوختی از نزدیک آشنا می شوند.
وی عنوان کرد: در برقراری ارتباط موثر با وزارت علوم، آموزش و پرورش و فنی و حرفه ای کمک خواهیم کرد تا امکان تدوین رشته های مورد نیاز مورد نیاز برای همراه سازی دانش آموزان و دانشجویان با تحولات انرژی های تجدیدپذیر در کشور فراهم شود. قطعا آینده مشاغل متاثر از تحولات جدید خواهد بود که باید از امروز برای آن برنامه ریزی داشته باشیم تا آموزش ها، تخصصی و مهارت های محور شوند.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/10a50
نظر شما