دبیر کمیته توسعه نیروگاه های خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس

معافیت کشاورزان از قطع برق با احداث نیروگاه خورشیدی

معافیت کشاورزان از قطع برق با احداث نیروگاه خورشیدی

کشاورزان در شهرستان‌ها با احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۸۰ درصد از برق مصرفی خود علاوه بر معافیت از قطع برق در روزها و ساعات اوج بار، از درآمدی مطمئن و پایدار برخوردار خواهند شد.

به گزارش چشم انداز انرژی دبیر کمیته توسعه نیروگاه های خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: کشاورزان در شهرستان‌ها با احداث نیروگاه خورشیدی به میزان ۸۰ درصد از برق مصرفی خود علاوه بر معافیت از قطع برق در روزها و ساعات اوج بار، از درآمدی مطمئن و پایدار برخوردار خواهند شد.

اسماعیل خاتمی افزود: با اتصال این نیروگاه به شبکه سراسری، امکان فروش برق تولیدی به صورت تضمینی یا عرضه آن در بورس انرژی فراهم می‌گردد. وی یادآورشد: احداث این نیروگاه ها علاوه بر مزایای زیست محیطی و جلوگیری از قطع برق، اثرات مثبت اقتصادی قابل توجهی برای دارندگان انشعاب برق چاه‌های کشاورزی در استان خواهد داشت؛ چرا که برق تولیدی خود را می توانند با قیمتی در حدود 100 برابر خرید خود به فروش برسانند.

خاتمی تصریح کرد: کشاورزان جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مدل سرمایه‌گذاری و چگونگی نحوه احداث نیروگاه خورشیدی بایستی به مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان‌ها مراجعه نمایند.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه استان فارس یکی از استان های پیشتاز در حوزه ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر است، خاطرنشان کرد: این شرکت با احداث بیش از 1350 سامانه خورشیدی با توان 11.8 مگاوات از سال ۹۵ تاکنون توانسته نقش بسزایی در گسترش فرهنگ توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان فارس ایفا کند.

این مقام مسئول درباره نحوه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در سطح انشعاب مشترکان اظهار کرد: متقاضیان ساخت سامانه‌های خورشیدی کوچک مقیاس پشت بامی و انشعابی در قالب قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله و با نرخ جذاب که از سوی ساتبا تعیین شده می‌توانند نسبت به احداث نیروگاه اقدام کرده تا ضمن ایجاد درآمد پایدار برای خود، در تامین بخش قابل توجهی از برق مصرفی در بخش خانگی مشارکت کرده و نقش بسزایی در کاهش ناترازی برق بویژه در زمان اوج مصرف برق ایفا کنند.

خاتمی درباره نحوه سرمایه‌گذاری خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی برای ساخت سامانه های خورشیدی نیز توضیح داد: خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی می توانند تقاضای خود را در سامانه مهرسان ثبت نموده و چنانچه این خانواده‌ها دارای شرایط ساخت نیروگاه در منازل‌شان نباشند و یا مکانی استاندارد برای ساخت نیروگاه وجود نداشته باشد، می‌توانند در طرح ساخت نیروگاه‌های تجمیعی در محل‌های مورد تایید شرکت توزیع نیروی برق برای اتصال به شبکه سراسری برق مشارکت نمایند.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/45083

نظرات

ثبت نظر

Captcha  
به روزرسانی کد