با حضور سرپرست ریاست جمهوری به صورت ویدئوکنفراس صورت گرفت؛

بهره برداری رسمی از نیروگاه بادی میل نادر در سیستان و بلوچستان/شرق ایران، مستعد تامین برق یک سوم ایران با انرژی باد

بهره برداری رسمی از نیروگاه بادی میل نادر در سیستان و بلوچستان/شرق ایران، مستعد تامین برق یک سوم ایران با انرژی باد

نیروگاه بادی میل نادر، با ظرفیت حدود ۵۰ مگاوات، پنج شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ به صورت ویدئوکنفرانس توسط محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری و با حضور علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو به بهره برداری رسمی رسید.

به گزارش چشم انداز انرژی، مهندس علیرضا پرنده مطلق، معاون فنی و مهندسی ساتبا در مراسم افتتاح نیروگاه بادی میل نادر در استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این نیروگاه با ۲۰ توربین ۲.۵ مگاواتی با ظرفیت کامل در مدار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: ساخت نیروگاه بادی میل نادر به مساحت تقریبی 1000 هکتار در شمال غرب زابل به ظرفیت ۵۰ مگاوات شامل ۲۰ واحد توربین بادی 2.5 مگاواتی با تکنولوژی روز توربین های بادی جهانی و قابل کارکرد در شرایط گرد و غبار و دمای بالا، در سال 1399، آغاز و در 22 بهمن سال 1401 به شبکه سراسری متصل شد. این نیروگاه به صورت حدودی سالانه ۲۱۰ هزار مگاوات ساعت برق تولید می‌کند که معادل ۷۰ درصد مصرف برق سه کارخانه سیمان سیستان، خاش و تیس در استان سیستان و بلوچستان است.

وی اظهار کرد: نیروگاه بادی میل نادر، با ظرفیت حدود ۵۰ مگاوات امروز، پنج شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ به صورت ویدئوکنفرانس توسط محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری و علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو به بهره برداری رسمی رسید.

پرنده مطلق، مزایای بهره‌برداری از نیروگاه "میل نادر" زابل در استان سیستان و بلوچستان را برشمرد و اظهار کرد: منطقه میل نادر از زمین‌های همواری برخوردار است و بررسی‌ها نشان می‌دهد منحنی باد در حال وزش در میل نادر در زمان اوج بار مصرف برق کشور یعنی اواسط خرداد تا اواخر شهریور به بالاترین حد ممکن می‌رسد که می‌تواند پاسخگوی بخشی از نیاز برق منطقه در فصل گرم سال باشد.

وی، منطقه میل نادر را مستعد و پرپتانسیل برای توسعه انرژی بادی در کشور دانست و تصریح کرد: منطقه میل نادر پتانسیل احداث حداقل 1000 مگاوات نیروگاه بادی را داراست و در منطقه رامشار نیز فضای خوبی برای توسعه نیروگاه های بادی وجود دارد؛ علاوه بر اینکه باید اذعان کرد که شرق ایران مستعد تامین یک سوم برق ایران با انرژی باد است.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/1820c

نظرات

ثبت نظر

Captcha  
به روزرسانی کد