مدیر کل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک ساتبا اعلام کرد

بهره برداری حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت 53 مگاوات در 1402

بهره برداری حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت 53 مگاوات در 1402

در سال 1402 حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت 53 مگاوات به بهره برداری رسید و پیش بینی می شود بیش از 4300 سامانه خورشیدی در دست احداث در آغاز سال 1403 به بهره برداری برسند.

بهره برداری حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت 53 مگاوات ویژه اقشار کم برخوردار جامعه در سال 1402

به گزارش چشم انداز انرژی به نقل از ساتبا - مدیر کل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک ساتبا، دستاوردهای سازمان در سال 1402 را برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال 1402 توانستیم حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس به ظرفیت ۵۳ مگاوات را به بهره برداری برسانیم.

جعفر محمدنژاد سیگارودی در گفت و گو با خبرنگار ساتبا، ضمن تبریک فرارسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، دستاوردهای سازمان در سال 1402 را برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال 1402 حدود ۶۰۰۰ سامانه خورشیدی کوچک مقیاس با ظرفیت 53 مگاوات به بهره برداری رسید و پیش بینی می شود بیش از 4300 سامانه خورشیدی در دست احداث در آغاز سال 1403 به بهره برداری برسند.

وی با تشریح جزییات برنامه ساخت سامانه های خورشیدی کوچک مقیاس توسط وزارت نیرو، اظهار کرد: اجرای این طرح توسط وزارت نیرو در کنار سازمان های حمایتی با مصوبه معاون اول ریاست جمهوری از سال گذشته آغاز شده است؛ اجرای این طرح علاوه بر آنکه سبب توانمندسازی خانواده های محروم خواهد شد، آنها را در تولید برق کشور شریک خواهد کرد و نیز سبب صرفه جویی در مصرف آب و کاهش آلاینده های زیست محیطی، ایجاد اشتغال و زیرساخت در مناطق روستایی می شود که می تواند برکات زیادی را برای سرزمین عزیرمان داشته باشد.

محمدنژاد با بیان اینکه با ریل گذاری های صورت گرفته در بخش ساخت سامانه های کوچک مقیاس حمایتی امیدواریم توسعه بهتری را شاهد باشیم و تصریح کرد: با رفع گلوگاه ها در سال های آینده شاهد به ثمر رسیدن تعداد قابل توجه سامانه های حمایتی در سراسر کشور خواهیم بود؛ در نتیجه آن هم چراغ خانه ها روشن خواهد شد و هم خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی توانمند خواهند شد و نیز فرهنگ درستی از توسعه تجدیدپذیرها در کشور شکل خواهد گرفت.

وی با اشاره به تلاش سازمان برای توسعه شهرک های خورشیدی در کشور اظهار کرد: دراین راستا اولین تفاهمنامه برای ساخت اولین شهرک تخصصی خورشیدی در استان قزوین امضا شد؛ فاز نخست این پروژه به ظرفیت حدود 17 مگاوات شامل 32 ساختگاه به مرحله عقد قرارداد رسید و بخش قابل توجهی از این ساختگاه ها واگذار شدند؛ انشالله بزودی با عقد قرارداد خرید تضمینی برق شاهد ساخت اولین نیروگاه های خورشیدی در شهرک های تخصصی خورشیدی کشور خواهیم بود.

وی، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به صنایع سراسر کشور برای ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر را از دیگر اقدامات ساتبا در سال گذشته، عنوان و بیان کرد: در بیش از 23 استان کشور حضور یافته و با صاحبان صنایع و متولیان امر برای آشنایی آنان با قوانین و مقررات و ضوابط مربوط به ساخت نیروگاه ها گفت و گو کردیم چرا که در صورت استفاده صنایع از برق تجدیدپذیر در زمان مدیریت مصرف برق در تابستان مشمول کمترین محدودیت در قطعی برق می شوند.

مدیر کل دفتر توسعه سامانه های مقیاس کوچک ساتبا افزود: خوشبختانه امروز در حدود 10 استان کشور آمادگی خود را برای تبادل تفاهمنامه با ساتبا اعلام کرده اند؛ آمارها نشان می دهد در بیش از 117 ساختگاه در شهرک های صنعتی کشور، آمادگی برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر وجود دارد که در تعامل با سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی، این ساختگاه ها در فازهای مختلف به ساتبا معرفی خواهند شد.

وی، آمادگی ساتبا را برای معرفی 15 ساختگاه برای اطلاع سرمایه گذاران در هفت استان را با انتشار فراخوان در آینده نزدیک اعلام کرد و افزود: در فازهای بعدی در 117 ساختگاه شرایط را به اطلاع سرمایه گذاران خواهیم رساند. امیدوار هستم با زحمات صورت گرفته در یکی دو سال گذشته در ساتبا و با مدیریت راهبری ریاست سازمان در سال اینده بتوانیم شاهد به ثمر نشستن زحمات در عرصه تجدیدپذیر و بهره وری باشیم.

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/aebb8

نظرات

ثبت نظر

Captcha  
به روزرسانی کد