مدیرکل دفتر نظارت بر احداث و تولید نیروگاههای ساتبا
افتتاح 4 نیروگاه تجدیدپذیر به ظرفیت بیش از ۲۷.۴ مگاوات در سه استان
مدیرکل دفتر نظارت بر احداث و تولید نیروگاههای ساتبا گفت: 4 نیروگاه تجدیدپذیر به مجموع ظرفیت بیش از ۲۷.۴ مگاوات در سه استان کرمان، خراسان رضوی و سمنان به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل دفتر نظارت بر احداث و تولید نیروگاههای ساتبا گفت: 4 نیروگاه تجدیدپذیر به مجموع ظرفیت بیش از ۲۷.۴ مگاوات در سه استان کرمان، خراسان رضوی و سمنان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش چشم انداز انرژی به نقل از ساتبا - علی شب نورد در گفت و گو با خبرنگار ساتبا ضمن تبریک فرا رسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با بیان اینکه در روزهای پایانی سال 1402 چهار واحد نیروگاهی در سه استان کرمان، خراسان رضوی و سمنان به بهره برداری رسیدند، در تشریح جزئیات نیروگاه های متصل شده به شبکه سراسری برق اظهار کرد: یک نیروگاه خورشیدی 6 مگاواتی، 23 اسفند توسط بخش خصوصی در شهر سمنان به بهرهبرداری رسیده است.
وی از اتصال به شبکه فاز دوم نیروگاه بادی در منطقه خواف استان خراسان رضوی خبر داد و ادامه داد: این نیروگاه بادی، 24 اسفند به ظرفیت 1.42 مگاوات توسط بخش خصوصی در منطقه خواف استان خراسان رضوی به بهرهبرداری رسیده است.
شب نورد از تزریق توان نخستین نیروگاه تجدیدپذیر احداث شده توسط صنایع بزرگ کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: فاز اول نیروگاه خورشیدی 40 مگاواتی شرکت معدنی و صنعتی گلگهر سیرجان به ظرفیت 10 مگاوات در شهرستان سیرجان استان کرمان با استفاده از مدل سرمایهگذاری تامین برق پایدار صنایع(خود تامین)، به بهرهبرداری رسیده است.
وی درباره جزئیات اتصال به شبکه سراسری برق یک نیروگاه خورشیدی در استان کرمان، بیان کرد: یک نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی توسط بخش خصوصی، 27 اسفند ماه در منطقه صفائیه استان کرمان به بهرهبرداری رسیده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر احداث و تولید نیروگاههای ساتبا با اشاره به ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر احداث شده در سراسر کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر منصوبه در سراسر کشور بیش از 1166 مگاوات است که سهم نیروگاههای خورشیدی از این میزان بیش از 513 مگاوات و سهم نیروگاههای بادی از این ظرفیت بیش از 366 مگاوات است.
به گزارش ساتبا، سهم استان کرمان از ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر بالغ بر 131 مگاوات، استان خراسان رضوی بالغ بر 83 مگاوات و استان سمنان بالغ بر 33 مگاوات است.
لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/27144
نظرات