اتمام کار نمایشگاه صنعت آب و انرژی های تجدید پذیر

اتمام کار نمایشگاه صنعت آب و انرژی های تجدید پذیر

سرانه آب تجدیدپذیر طی ۴۰ سال گذشته برای هر ایرانی از سالانه ۶۵۰۰ مترمکعب به دلایلی چون رشد جمعیت و شرایط اقلیمی و نیز کاهش بارش‌ها به حدود ۱۳۰۰ مترمکعب کاهش یافته است.

به گزارش چشم انداز انرژی به نقل از  ایرنا ، "نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران" و "سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق" امروز ، پنجشنبه، پس از چهار روز برگزاری با کسب دستاوردهای ارزشمند و معرفی محصولات جدید بر اساس فناوری و تکنولوژی‌های روز دنیا به کار خود پایان داد.

"علی‌اکبر محرابیان" وزیر نیرو دوشنبه دوم بهمن ماه در آئین افتتاح نمایشگاه صنعت آب و تجدیدپذیرها تاکید کرد که آب با زندگی مترادف است و تامین آب به معنی رشد و توسعه زندگی است؛ مهم‌ترین کار و فعالیت مهندسان و متخصصان این است که شرایط اقلیمی را با شرایط زندگی تطبیق دهند.

شاید بتوان همه تلاش‌ها برای برگزاری نمایشگاه نوزدهم صنعت آب را در این جمله وزیر نیرو خلاصه کرد!

در سال‌های اخیر به دلیل تغییرات اقلیمی در سطح جهان و ایران و توجه به محدودیت منابع آبی در حوزه تجدیدپذیر و زیر زمینی لازم است که با بهره‌مندی از تکنولوژی‌های نوین و محصولات دانش‌بنیان، مصرف و بهره‌مندی از منابع آبی مدیریت شود.

نکته این است که سرانه آب تجدیدپذیر طی ۴۰ سال گذشته برای هر ایرانی از سالانه ۶۵۰۰ مترمکعببه دلایلی چون رشد جمعیت و شرایط اقلیمی و نیز کاهش بارش‌ها به حدود ۱۳۰۰ مترمکعب کاهش یافته است.

وزیر نیرو در این زمینه با تاکید بر اینکه اکنون ضرورت دارد با کاهش چشمگیر سرانه آب به فکر مدیریت مصرف و منابع آب کشور باشیم، اضافه کرد: در این زمینه می‌توان اقدامات مختلفی را در دستور کار قرار داد که احداث و اجرای سازه‌ها و به کارگیری روش‌های نرم‌افزاری و نیز شیوه‌های اجرایی برای مدیریت در بخش توزیع و مصرف از جمله این اقدامات است. همه این موارد به معنای توسعه فناوری، صنعت، علم و پژوهش است.

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی «صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران» از دوم بهمن ماه در فضایی به وسعت ۸۰۰۰ متر مربع با حضور ۱۲۵ شرکت داخلی و نمایندگانی از شرکت‌های خارجی و سیزدهمین نمایشگاه بین المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی با حضور حدود ۱۰۰ شرکت داخلی و ۱۳ نمایندگی شرکت‌های خارجی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در چهار سالن نمایشگاهی با حدود ۱۱۳ غرفه نمایشگاهی در فضایی به مساحت ۹۰۰۰ مترمربع به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر شد.

در نمایشگاه تخصصی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران محصولاتی در بخش‌های لوله اتصالات فلزی،شیرآلات صنعتی، شیرآلات خانگی، پمپ و ماشین آلات دوار، تصفیه آب صنعتی، لوله و اتصالات پلیمری، مواد شمیایی،رنگ و پوشش و خدماتی چون مهندسی مشاور، سد و نیروگاه‌های برق آبی،آموزش، آبیاری و زهکشی، خطوط انتقال آب، تصفیه آب خانگی، نشت یابی، پیمانکار،بلوئر و وکیوم، سیستم های اندازه گیری و کنتور عرضه شد.

همچنین همزمان با برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر در سالن مروارید خلیج فارس، علاوه بر حضور فعال تشکل‌ها و انجمن‌های فعال در حوزه تجدیدپذیر و بهره‌وری برق، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی و پنل تخصصی “تامین مالی به منظور احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر” با حضور متخصصان این حوزه برگزار شد.

در این دوره از نمایشگاه صنعت آب در کنار معرفی دستاوردها و محصولات جدید این صنعت توسط شرکت‌های مختلف، شاهد حضور پررنگ و دست پر دانش بنیان‌ها بودیم که مورد بازدید مسئولان دستگاه‌های مختلف و دانشگاهیان قرار گرفت.

اما برگزاری نمایشگاه تجدیدپذیرها آن روی دیگر سکه است که این بخش نیز با کسب دستاوردهای ارزشمندی همراه شد.

در این زمینه وزیر نیرو با تاکید بر اینکه انرژی‌های تجدید پذیر افق‌های توسعه را با تحول روبرو کرده است، تصریح کرد: این نوع از انرژی زندگی و فناوری‌های دنیا را به شدت رشد و تعالی بخشید. تجدیدپذیرها در جهان امروز به عنوان انرژی لوکس و فرضی برای انتخاب محسوب نمی‌شوند، بلکه تولید این نوع انرژی یک ضرورت بوده و باید دنیا در مسیر آن حرکت کند.

محرابیان ضمن دعوت از همه فعالان اقتصادی کشور برای توجه ویژه به این عرصه از تدوین و امضای آیین نامه‌ای برای صادرات برق تجدید پذیر به صورت پایدار خبر داد و گفت: موضوع صادرات برق سالیان سال است که مورد نقد و بررسی قرار دارد و با چالش‌هایی همراه است، اما با مطالعات کارشناسی و بررسی‌های بسیار دقیق آیین نامه‌ای تدوین شده که امکان را برای صادرات برق تجدید پذیر به صورت پایدار فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه استراتژی توسعه کشور مبتنی بر تقویت انرژی و حوزه‌های مربوطه است، گفت: در دی ماه امسال شاهد رشد مصرف برق در بخش صنعتی کشور بودیم که به معنای رشد تولید است، برای مثال صنایع سیمان و فولاد کشور در دی ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد بیش از ۲۹ درصدی را در مصرف برق به ثبت رسانده که به معنای رشد تولید نیز است.

حضور قابل توجه شرکت‌های دانش‌بنیان در این دوره از نمایشگاه نوید دهنده روزهای سرشار از موفقیت پیش روی صنعت آب و فاضلاب بود، صنعتی که به واسطه ارتباط مستقیم با زندگی انسانها اثرات قابل توجهی بر شئون زندگی ما ایرانیان دارد.

 

لینک کوتاه شده : Energyhorizon.ir/n/55ca1

نظرات

ثبت نظر

Captcha  
به روزرسانی کد